Xman silicone aanbieding

Glijmiddel is een vloeistof die kan worden gebruikt bij seks, voorspel of masturberen. Bij anale seks is glijmiddel belangrijk, omdat de anus van nature zelf geen vocht aanmaakt.

Waarom Xman Silicone glijmiddel?

Glijmiddel gebruik je omdat je de intieme delen gladder en zachter wil maken tijdens de seks of masturberen. De vagina maakt van nature een vloeistof aan die vrijkomt wanneer een vrouw opgewonden is.

Bij de ene vrouw is dit meer als bij de ander, vrouwen die minder vocht aanmaken kunnen gebruik maken van glijmiddel om de daad wat soepeler laten te verlopen. Dit hoeft overigens niet alleen fijn te zijn voor vrouwen die minder vocht aanmaken, iedereen kan hier gebruik van maken.

Hoelang blijft Xman Silicone glijmiddel houdbaar?

Glijmiddel is na opening 3 maanden houdbaar. Bewaar glijmiddel altijd op een koele en droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht. Houd het uit de buurt van kinderen.

Hoelang doe je met Xman Silicone glijmiddel?

Dit kan liggen aan hoeveelheid die wordt gebruikt tijdens seks, voorspel of masturberen. En hoe vaak het wordt gebruikt, is dit dagelijks, wekelijks of maandelijks. Meestal kan er wel een tijdje worden gedaan met een flesje glijmiddel, gemiddeld gaat een flesje van 40 ml 5 x mee.

Waar breng je glijmiddel aan?

Glijmiddel kan worden aangebracht op de intieme delen van beide partners. Dit kan worden gedaan voor of tijdens de penetratie plaatsvindt met een penis, speeltje of vingers.

Dit voorkomt de sterke wrijving op een mogelijk droog gebied. De anus maakt van nature zelf geen vocht aan, dus het is belangrijk hier glijmiddel aan te brengen om mogelijke irritatie tegen te gaan.

Grijp hier je Xman silicone aanbieding.